Indonežanska kompanija investira u Inđiji

Indonežanska kompanija "Indofud" kupila je zemljište u inđijskoj severoistočnoj radnoj zoni na kojem će na proleće naredne godine početi izgradnju postrojenja veličine 25.000 metara kvadratnih. Pomenuta kompanija u novo postrojenje uložiće preko 10 miliona evra, a na tom mestu zaposlenje će naći oko 200 radnika. Indonežanska kompanija u Inđiji baviće se proizvodnjom instant supa i instant špageta. Kompanija "Indofud" osnovana je 1990. godine u Džakarti i bavi se proizvodnjom prehrambenih proizvoda. Ova investicija od velikog je značaja za lokalnu samoupravu i za one koji će ovde naći zaposlenje ali i za brojne poljoprivrednike i ostale kooperante koji će sarađivati po otvaranju sa pomenutim investitorom.

Indonežanska kompanija investira u InđijiIndonežanska kompanija "Indofud" (Indofood) kupila je zemljište u inđijskoj severoistočnoj radnoj zoni na kojem će na proleće naredne godine početi izgradnju postrojenja veličine 25.000 metara kvadratnih.

Pomenuta kompanija u novo postrojenje uložiće preko 10 miliona evra, a na tom mestu zaposlenje će naći oko 200 radnika.

Indonežanska kompanija u Inđiji baviće se proizvodnjom instant supa i instant špageta.

Kompanija "Indofud" osnovana je 1990. godine u Džakarti i bavi se proizvodnjom prehrambenih proizvoda.

Ova investicija od velikog je značaja za lokalnu samoupravu i za one koji će ovde naći zaposlenje ali i za brojne poljoprivrednike i ostale kooperante koji će sarađivati po otvaranju sa pomenutim investitorom, tvrde nadležni.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik